TS: Kotleba šafáril, Pellegrini nekoná a ľudia zostanú bez autobusov.

Banskobystrický kraj a SAD Zvolen sa dnes nedohodli na výške preddavkov, ktoré má župa platiť SAD Zvolen. Nevýhodné dodatky k Zmluvám uzatvoril Kotleba ako vtedaší župan.
Tisíce ľudí sa nedostanú do práce, lebo Kotleba nevie hospodáriť a Pellegrini a Smer sú nečinní a nechcú pomôcť Banskobystrickému samosprávnemu kraju“ povedal podpredseda strany Za ľudí Juraj Šeliga dnes v Banskej Bystrici.

Toto je výsledok Kotlebovho šafárenia v úrade župana Banskobystrického samosprávneho kraja. Nevýhodné dodatky, falošné sľuby a zákazky, zamestnanecké miesta pre svojich ľudí. Žiadna transparentnosť, žiadna práca pre rozvoj kraja. Darmo Kotleba dnes hovorí ako očistí Slovensko, v Banskej Bystrici ukázal, že jediné čo vie je rozdávať šeky a zákazky svojim. Nenávisť nie je program a ĽSNS ukazuje, že nemá žiadne skutočné riešenia“, hovorí podpredseda strany Za ľudí Juraj Šeliga.

Ako ďalej uviedol v tomto prípade zlyháva aj štát. „V SAD Zvolen má štát 40% podiel, ktorý spravuje firma MH manažment. No štát dodnes neurobil nič, aby pomohol BBSK vyriešiť túto situáciu. Nechal občanov len tak bez pomoci a nevykonáva si riadne svoje práva v SAD Zvolen. Je predsa úlohou štátu chrániť záujmy občanov a nie záujmy mafie a oligarchov.

Podľa Juraja Šeligu dnes vláda Smeru, Peter Pellegrini a ministerstvo hospodárstva kryje Kotlebu miesto toho, aby pomáhala kraju a občanom. „Peter Pellegrini môže hovoriť koľko chce, že s ĽSNS do vlády po voľbách nepôjde, pretože sú to len slová. Skutky ukazujú, že Smer a ĽSNS spolupracujúA na základe dnešných Pellegriniho vyhlásení, sa domnievam, premiér necháva pána Luntera v rokovaniach bez pomoci štátu úmyselne, aby potom mohol prísť ako veľký záchranca, ktorý „vyrieši“ situáciu so svojim známym Polónym“, skonštatoval na záver podpredseda strany Za ľudí